esküvőfotózás, fotósok, kreatív esküvői fotók, esküvői fotós, esküvői fotók, kreatív fotók, fotós debrecen, portfólió készítés, esküvő képek, esküvői fotózás debrecen, esküvői fotós debrecen, fotózás

 

Juhász Csaba vagyok egy közgazdászként végzett, 36 éves fotós. Négy csodálatos nővel élek együtt, a feleségemmel és három kislányommal. Ők az életem, a fotózás pedig a szenvedélyem.

Köszönöm, hogy érdeklődsz a munkám iránt!

Szeretnéd, ha olyan szép esküvői és családi képek készülnének az életedről, melyek őszinték és megőriznek egy-egy különleges pillanatot?

Ha a képek rólatok mesélnének, bemutatnák hogy milyenek vagytok valójában, visszaadnák azokat az élményeket, amikre mindig emlékezni szeretnétek? Ha mindezt szeretnéd egy jó hangulatú fotózás során megkapni, akkor megtaláltad a fotósodat.

A valóság megörökítése érdekel, természetes színű és természetes hangulatú képeket készítek, amelyek sok-sok év múlva is ugyan olyan szépek lesznek, mint születésükkor. Nézd meg eddig készített képeimet, és ha tetszik a stílusom, akkor igazán örülnék neki, ha beszélhetnénk arról, hogyan meséljem el a te történetedet!

Mihamarabb foglalj időpontot!

Tel: +36 (20) 3166138 vagy

katt ide: info@csabajuhasz.com