esküvő fotózás

Esküvő fotózás

A házasság nagy dolog. Az esküvő pillanatától eltűnik a két személy külön-külön, és megszülettek Ti együtt. Ezért tartom különlegesnek az esküvőket és szeretném annak teljes sztoriját elmesélni a képeimmel.

A reggeli kávézástól, izgulós-nevetgélős készülődéstől, az éjféli tortáig – vagy ha kell még tovább is – rendelkezésetekre állok. Készülni fognak meghitt képek a szertartásról, tovatűnő pillanatokat megőrző kreatív képek rólatok, fotóriporter jellegű dokumentáció a vacsoráról, esti buliról.

Az egész ország területén, illetve külföldön is vállalok fotózást.

Munkáim során rugalmas vagyok, és minden esetben a legfontosabb számomra, hogy a velem dolgozó párok elégedettek legyenek, a képek visszaadják azt a hangulatot, amelyet csak egy esküvő varázsa tud biztosítani. Mivel a megismételhetetlen esküvőtökön készült fényképek egész életetek során megmaradnak, illetve még az unokáitok is ezeket fogják nézegetni, ezért úgy gondolom, a legfontosabb, hogy olyan képek készüljenek és olyan fotóssal, akinek munkájával ti is maximálisan elégedettek vagytok!

Az általam készített fényképek Ftp szerveren vagy DVD-n kerülnek átadásra. Az összes elkészült, digitálisan feldolgozott, nagyfelbontású képet átadom, valamint készül egy a legjobb képeket tartalmazó, ismerősökkel megosztható online fotógaléria is.

Igény szerint fotókönyvet is lehet rendelni.

Az árakról kérlek érdeklődjetek e-mailben!

A ti esküvőtök fontos. Nektek. Nekem. A családnak és a barátaitoknak.

Keressetek bátran, örömömre szolgálna, ha átbeszélnénk az esküvőtök napját, és elmesélhetném a fotóimmal az esküvőtök történetét.

Tel: +36 (20) 3166138 vagy

katt ide: info@csabajuhasz.com