fotósok, kreatív fotók, fotós, fotós debrecen, portfólió készítés, baba képek, baba fotózás debrecen, család fotós debrecen, fotózás, babafotózás

Családi fotók

Hogyan néz ki a családotok egy tipikus napja? Miket csináltok mostanában együtt, ami majd egyszer hiányozni fog? Rólatok készített fotóim dokumentálják a ti mostani életeteket. A képeket készíthetjük valahol a szabadban (játszótéren, erdőben kirándulva), otthon nálatok, egy számotokra kedves helyen. Készíthetek fotókat, amikor a babátokat fürdetitek, először kóstol meg valamilyen ételt, a gyermekeitek játszanak otthon, együtt sütsz velük sütit, bicikliznek az utcán a házatok előtt, vagy az egész család együtt olvasgat. Ezek a képek ténylegesen megőrzik az emlékeket a családodról.

Természetesen készítek tradicionális, beállított képeket is például kismamákról vagy képeslapszerű közös családi képeket, ilyen esetben stúdió fotózásra is lehetőség van. De hiszem, hogy minél több az interakció, a felszabadultság és minél inkább önmagatokat adjátok, annál jobbak, hangulatosabbak, élettel telibbek lesznek az elkészült képek. Szeretném minél jobban megörökíteni a személyiségeteket, a családotok hangulatát, a közöttetek lévő személyes kapcsolatot, azt, ami az értelmet adja az életeteknek.

Kismama, gyerekek, család fotózás – 2 óra fotózás, min. 30 digitálisan feldolgozott kép.

Családom egy napja – A családod egy napjának megörökítése, hogy később is emlékezhess arra, milyen volt most. 4 óra fotózás, min. 60 digitálisan feldolgozott kép.

Családom egy éve + könyv – A képek bemutatják hogyan éltek mostanában, hogy örökre megmaradjanak a számotokra is kedves pillanatok. A végén egy az elkészült képekből szerkesztett gyönyörű könyv készül – ami amellett, hogy egy fantasztikus emlék nektek, szuper ajándék lehet bármikor a nagyszülőknek. Összesen 5 fotózás (alkalmanként 2 óra), 150 digitálisan feldolgozott kép.

Debrecenben és Debrecen 30 km-es körzetében a kiszállási díj ingyenes.

Keress most, hogy minél több szép pillanatot örökíthessek meg nektek!

Tel: +36 (20) 3166138 vagy

katt ide: info@csabajuhasz.com